Skip to main content

Hypotheken

Luuck Kalverda is de hypotheekspecialist bij Duo Visie. Hij weet wat er speelt in de markt en geeft een duidelijk en helder advies.

Kwaliteit

Wij kunnen onze kwaliteit waarborgen door te werken volgens de AFM richtlijnen.

Service

Service is voor ons van groot belang. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij ontzorgen!

Onafhankelijk advies.

Particulieren en zelfstandig ondernemers zijn van harte welkom voor een onafhankelijk en helder hypotheekadvies.

Team

Luuck Kalverda
Ingerien Kalverda-van Cooten
Marie-Lotte Miché
Annelies van Bommel

Hypotheken bij Duo Visie

Luuck is onze specialist op het gebied van hypotheken. Vooral de laatste jaren is op dit gebied veel veranderd. De overheid stelt voortdurend andere spelregels op. Duo Visie speelt hierop in. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons advies is altijd helder en transparant.

In een vrijblijvend eerste gesprek kunnen wij uitleg geven over onze werkwijze. Wij inventariseren samen met jou de financiële situatie. Bij het advies kijken wij niet alleen naar dit moment maar vooral ook in de toekomst.

Een huis kopen is tenslotte misschien wel een van de grootste aankopen van je leven en daarbij wil je deskundig advies krijgen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen

Marcel van Bentum
Marcel van Bentum
16/07/2023
Volgens taxatie van de garage 'kleine' schade aan de auto. Maar de rekening was 3 keer zo hoog?! Gedoe met de Verzekering. Duo Visie heeft mij vanaf de schademelding tot en met de afronding correct en kordaat geholpen. Schade is uiteindelijk volledig vergoed. Duo Visie/Ingerien harte dank!
Theo Rood
Theo Rood
21/06/2023
Na een poging tot inbraak direct Duo Visie ingeschakeld en de politie gebeld. Binnen twee dagen was de schade afgewikkeld en uitgekeerd. Herstel van de schade kon direct worden uitgevoerd, Dankzij Duo Visie is het probleem snel opgelost en kunnen we weer verder. Uitstekende service!
El-Roy Sebek
El-Roy Sebek
06/06/2023
Helaas de wintersport niet ongeschonden uitgekomen. Een deel was via de zorgverzekering gedekt, voor de overige kosten heeft het team van Duo Visie goed werk geleverd en is ook daarvan vrijwel alles vergoed. Daarnaast is de nazorg ook fijn en goed geregeld. Kortom, naast dat ze zakelijk heel goed zijn, zijn het ook heel fijne mensen die er werken.
Schoen S
Schoen S
26/04/2023
Ik ben heel goed en professioneel geholpen door de medewerkers van Duo Visie assurantiën. Ik was aangereden door een vrachtwagen en de medewerkers hebben alles met mijn verzekeringmaatschappij geregeld.
Fred van Ettikhoven
Fred van Ettikhoven
25/04/2023
Met voor ons lastige vraagstukken, weet DUO-Visie je altijd wel weer op de juiste weg op te helpen. Nu weer een auto inbraak. Hoe pak je dat nu verstandig aan ? Nou relax jongen !! Lever deze spullen aan en wij regelen het voor je. Komt altijd weer goed. Ze ontzorgen, zijn een luisterend oor en weten je toch te ont stressen. (Mij in ieder geval wel). maar ook ons hypotheek was cool en relax. Top geholpen. Dank jullie wel maar weer.
Nico verkade
Nico verkade
28/12/2020
Wij als familie zijn zeer goed en professioneel geholpen door Duovisie. Waarbij de bank ons niet verder kon helpen kon Duovisie dat wel! Ze hebben ons van te voren kunnen inlichten voor eventuele brieven die zouden komen en wat het eindresultaat zou worden hierbij was de communicatie goed en netjes naar ons toe. Uiteindelijk is alles binnen de voorspelde tijd afgerond en zijn wij de mensen van Duovisie erg dankbaar voor het goede werk zonder ergens achteraan te moeten gaan. Wat een verademing dat dit soort bedrijven er zijn! Chapeau